Diensten

website
Website

De website is het visitekaartje voor je bedrijf. Het design moet aansluiten bij je huisstijl en je doelgroep.

Naast het design is functionaliteit belangrijk. Voor zowel je klant als de website beheerder. Met een WordPress website kun je zelf de website makkelijk aanpassen en voorzien van nieuwe content. Natuurlijk kun je dat ook aan ons over laten.

De websites zijn responsive, wat inhoudt dat de site op ieder scherm goed leesbaar is, van smartphone tot tablet.

Voor de juiste mix van design en functionaliteit ben je bij ons aan het goede adres.

print
Drukwerk

Een professionele huisstijl draagt voor een groot gedeelte bij aan je uitstraling en presentatie. Het maakt je uniek, zorgt dat je opvalt en het belangrijkste; dat je herinnerd wordt.

Ondanks dat er steeds meer marketing online wordt gedaan blijft papier en drukwerk een goede manier om je bedrijf te presenteren. Drukwerk is een ruim begrip maar je kunt denken aan visitekaartjes, briefpapier, uitnodigingen, posters etc. 

fotografie
Fotografie

Beelden zeggen vaak meer dan woorden en kunnen je bedrijf in één oogopslag letterlijk een gezicht geven. Een professionele zakelijke foto geeft je bedrijf net dat persoonlijke tintje wat (toekomstige) relaties aanspreekt. Plaats een foto van je pand of van een blij personeelslid op je website en breng je producten mooi in beeld met professionele productfoto's. 

Wij brengen jouw boodschap letterlijk in beeld.

 

 

video
Video

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van videomarketing. Door middel van video worden producten en diensten aangeprezen. Een video helpt 90% van de onlineshoppers bij hun aankoopbeslissing. 

Plaats interessante video's van bijvoorbeeld het productieproces of humoristische of emotionele beelden om de leuke en menselijke kant van je bedrijf te laten zien. Met video kun je emoties veel beter overbrengen en creëer je betrokkenheid. Daarnaast bereik je een breder publiek, want er is een grote groep die liever een video bekijkt dan een artikel leest.